Het Orkest

Je kunt mee spelen in “Het Orkest” als je meerdere jaren muziekervaring hebt en je instrument goed beheerst. Een gezellige mix van jongere én oudere muzikanten spelen een zeer gevarieerd repertoire. Dirigent en muziekcommissie zoeken de muziekstukken uit die zonodig worden aangepast aan de bezetting van “Het Orkest”.

“Het Orkest” heeft geen volledige harmoniebezetting meer. Belangrijkste drijfveer  is muzikale kwaliteit te combineren met gezelligheid en plezier in het samen muziek maken. Met onze dirigent zoeken we naar nieuwe muzikale uitdagingen en bijzondere ontmoetingen. Daaruit ontstaan verrassende en ambitieuze projecten, waarbij we onze eigen grenzen blijven verleggen.

“Het Orkest” geeft gemiddeld vijf concerten per jaar in en om ons mooie dorp Haarsteeg. Recente hoogtepunten zijn uitvoeringen van o.a. Canto Ostinato, mijn naam is Peer (i.s.m. Vioolschool Fiedelino) en het Disney-concert (met zang van vocalgroup Blend-in’4 en dans van Studio Max).

Dirigent: Jeroen de Wit

Wanneer:

woensdagavond van 19:45  tot 21:45 uur

Waar:

Buurthuis de Haarstek, Pater van den Elsenstraat 25a, Haarsteeg.

Meedoen:

Kom dan langs of neem contact op info@harmoniehaarsteeg.nl